Το χάι λάιτ της ζωής μας (VIDEO)

Το χάι λάιτ της ζωής μας (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα χρόνια της δεκαετίας του ’80 ήταν ιδιαίτερα για κάθε Ελληνα που ήθελε να ασχοληθεί με τα αθλητικά. Η Κυριακή ήταν μια μέρα μαγική και το βράδυ, η παρακολούθηση της Αθλητικής Κυριακής σχεδόν μυστικιστική διαδικασία. Χρόνια δύσκολα για την ΑΕΚ, αλλά με εμβληματικές στιγμές. Όπως αυτή που καταγράφηκε μια μέρα σαν σήμερα πριν από 35 χρόνια. Το απίστευτο, μαγικό γκολ του Θωμά Μαύρου έπειτα από κεφαλιές με τον Χόκαν Σάντμπεργκ, είναι το απόλυτο χάι λάιτ της ζωής εκείνων των χρόνων με σχεδόν μυθική διάσταση.

Όχι άδικα, εάν αναλογιστεί κάποιος πως ήταν ένα γκολ ποίημα. Οι δύο μεγάλοι «κιτρινόμαυροι» επιθετικοί έκρυψαν τη μπάλα, έπαιξαν «βόλεϊ» μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα με συνεχόμενες κεφαλιές και ο Θ(ε)ωμάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Εκείνο το γκολ, έπαιζε για χρόνια στους τίτλους αρχής της «Αθλητικής Κυριακής» και ήταν σήμα κατατεθέν. Γκολ μαγεία, που έμεινε στο μυαλό για χρόνια.

Βέβαια ο Μαύρος δεν έμεινε εκεί. Ηταν ακόμα ένα μοναδικό ρεσιτάλ, δείγμα της ερωτικής σχέσης με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Θωμάς σκόραρε ακόμα δύο φορές. Την πρώτη με ένστικτο μεγάλου σκόρερ, αποφεύγοντας κάθε κλωτσιά και μπαίνοντας σχεδόν με τη μπάλα στα δίχτυα και τη δεύτερη με άψογο τελείωμα. Αλλωστε, πρόκειται για τον κορυφαίο σκόρερ που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X