"Παίζαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία καλή έδρα"

Λυκογιάννης: "Υπομονή και καθαρό μυαλό στην επίθεση"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lykogiannhs arhsΟ προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης, μίλησε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και έδωσε συγχαρητήρια στον Ντράγκαν Σάκοτα και την Ένωση, για την ανωτερότητα της και για την δίκαιη νίκη της.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Κολοσσόυ Ρόδου: “Συγχαρητήρια στον κόουτς (Σάκοτα) και στην ΑΕΚ για την δίκαιη νίκη της. Το ματς είχε μία όψη όσο αναφορά την άμυνα και δύο για την επίθεση. Στο αμυντικό κομμάτι δηχθήκαμε πόντους στο ανοιχτό γήπεδο δείγμα της κακής συγκέντρωσης, ενώ δίναμε εύκολα καλάθια στο αντίπαλο. Παρόλα αυτά είχαμε σωστή κυκλοφορία και δημιουργήσαμε φάσεις. Στο δεύτερο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο σημείο που η ΑΕΚ έβαλε μεγάλα καλάθια και πήρε διαφορά 9 πόντων. Αυτό το ματς είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να καταλάβουμε ότι πρέπει η δύναμη  να έρχεται από την άμυνα και όχι από την επίθεση. Θα συγκεντρωθούμε, καθώς  πρέπει να κερδίσουμε με τα Τρίκαλα”.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΙΤΣΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X