Κατσανεβάκης: "Είμαστε προβληματισμένοι, ελπίζουμε να προκύψει κάτι καλό"

Κατσανεβάκης στο enwsi.gr: «Ζητάμε συγγνώμη, δεν πήγαμε καλά σε τίποτα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

KatsanevakisΟ Σταύρος Κατσανεβάκης αναγκάστηκε χθες στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Φοίνικα να αγωνιστεί ως ακραίος, αφού οι επιλογές που είχε ο Ελγκέτα, ήταν περιορισμένες. Ο έμπειρος αθλητής της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι η ψυχολογία της ομάδας είναι υπό το μηδέν και ευχήθηκε να προκύψει κάποιο ευχάριστο νέο τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς είχαμε άλλη μία ήττα. Γενικότερα είμαστε πολύ χάλια κι οι αθλητές έχουμε προβληματιστεί πάρα πολύ. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, αλλά τα προβλήματα που μας βασανίζουν ενώ στην αρχή ξεκινήσαμε καλά, μας έκαναν να πέσουμε ψυχολογικά. Ελπίζω να γίνει κάτι στο μέλλον για να υπάρξει μία ανάκαμψη στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Ο κόσμος πιθανόν να μην ξέρει τα προβλήματα που έχουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αγαπάμε κι εμείς την ομάδα όπως κι εκείνοι και την προστατεύουμε για να μη βγουν προς τα έξω τα προβλήματα. Δεν κατηγορώ τον κόσμο, υπάρχουν άλλοι που φταίνε, έχουμε κι εμείς οι αθλητές μερίδιο ευθύνης, αλλά πολύ μικρό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X