Να κερδίσει κόπωση και Ρέθυμνο θέλει η ΑΕΚ στην Κρήτη (14.30, LIVE enwsi.gr)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley gynaikes panhgyrikoΕίναι αλήθεια ότι αν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι στη Βοσνία απέναντι στην ΖΟΚ Μπιμάλ, η  γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ έχει δείξει σταθερότητα στην μεγαλύτερη διάρκεια του  πρωταθλήματος. Υπήρξε και η ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά ήταν ένα ματς στο οποίο οι  «κιτρινόμαυρες» έχασαν στις λεπτομέρειες τα δύο από τα τρία σετ του αγώνα.

Σε λίγη ώρα η ομάδα του Μανώλη Ρουμελιώτη φιλοξενείται από το Ρέθυμνο και θέλει  τη  νίκη για να επιστρέψει η ηρεμία στην ομάδα. Είναι σαφές ότι οι «κιτρινόμαυρες» δεν έχουν  φέτος ορίσει υψηλούς στόχους και μετά το τέσσερα στα τέσσερα χάθηκε λίγο η μπάλα.  Πλέον άπαντες είναι προσγειωμένοι, κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στοχεύουν  σε νίκες «χρυσάφι» όπως θα είναι η σημερινή.

Προβλήματα ιδιαίτερα για τον Ρουμελιώτη δεν υπάρχουν, το ζήτημα είναι αν θα  μπορέσουν τα κορίτσια θα διαχειριστούν την κούραση από το ταξίδι στην Βοσνία, που  κράτησε μια μέρα παραπάνω.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X