Μπούρμπος: «Από την αρχή της καριέρας μου ζούσα στην αμφισβήτηση»

Κορδέρο-Νάνο τα είπαν έξω από τα αποδυτήρια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kordero bourbosΠέρασε για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ, είχε ακούσει πολλά εις βάρος του, αλλά ο ίδιος πάντα σεμνός και ταπεινός δούλευε για να βοηθά την ομάδα του. Και όποτε χρειαζόταν το έκανε. Ο Χρήστος Μπούρμπος έζησε στην ΑΕΚ μέσα στην αμφισβήτηση, κάτι που φαίνεται να βιώνει και τώρα στον Παναθηναϊκό.

«Ο κόσμος έχει πάντα απαιτήσεις. Αν μπω στη διαδικασία να ασχολούμαι με αυτά που λέγονται, δεν θα ήμουν εδώ, στον Παναθηναϊκό και δεν θα μπορούσα να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση. Νομίζω πως αυτή είναι η μόνη λύση, πιστεύω στις δυνατότητές μου. Είμαι ένας άνθρωπος που από την αρχή της καριέρας μου ζούσα πάντα μέσα στην αμφισβήτηση. Το έχω συνηθίσει, μου αρέσει να αποδεικνύω πράγματα και για μένα είναι πρόκληση ο Παναθηναϊκός. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε τι θα έχω καταφέρει» είπε ο νυν παίκτης του ΠΑΟ για την πορεία του στους «πράσινους».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X