"Μάγκες" έτομοι για τη νίκη απέναντι στον ΔΙΚΕΑ ΙΕΚ ΞΥΝΗ (18.30, LIVE enwsi.gr)

ΦΩΤΟ από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

paok aek handball Μπορεί να προβλήματα να παραμένουν στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, μπορεί κάποια να αποδεικνύονται αξεπέραστα, ωστόσο η ομάδα είναι αναγκασμένη να κοιτάξει μπροστά. Μέσα στην εβδομάδα έγινε γνωστό ότι ο Κώστας Τσιλιμπάρης αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. Και τον Ιανουάριο θα αποχαιρετήσει την Ένωση.

Οι κιτρινόμαυροι σήμερα δοκιμάζονται απέναντι στον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ, στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας «κτίσει» ένα εντυπωσιακό σερί. Για την ακρίβεια έχασαν μόλις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και από κει και πέρα μετρούν συνεχόμενες νίκες, αλλά και μια ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Αρβανίτης θα έχει στη διάθεση του τον Αλμίρ Μπαλάς, που επέστρεψε από την Βοσνία, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες μετά το πρόβλημα που είχε με τη βίζα του. Ο ΔΙΚΕΑΣ είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πήρε ισοπαλία από τον Διομήδη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X