Προτάθηκε και ο Σα για την επίθεση

Προτάθηκε και ο Σα για την επίθεση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

saΤο enwsi.gr σας αποκάλυψε προχθές το κοινό ταξίδι που προετοίμαζαν Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς για το Βέλγιο, αλλά η γενική απεργία τους χάλασε τα σχέδια. Οι δύο άντρες επρόκειτο να παρακολουθήσουν της Λόκερεν με τη Λέγκια Βαρσοβίας για το Europa League, έχοντας στραμμένα τα μάτια τους στον Ορλάντο Σα της πολωνικής ομάδας. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της “Ώρας των Σπορ” ο 26χρονος Πορτογάλος φορ έχει προταθεί στην Ένωση και η περίπτωσή του εξετάζεται. Ο Σα αγωνιζόταν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην ΑΕ Λεμεσού από το 2012 έως το 2014 και σε 39 αγώνες σκόραρε 18 φορές.

Η Λέγκια πλήρωσε πέρυσι του Κύπριους 500 χιλιάδες ευρώ και τον έφερε στην ομάδα, με τον Πορτογάλο να έχει ήδη στείλει οκτώ φορές τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα (σε 15 ματς). Ο υψηλόσωμος στράϊκερ πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2017.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X