Ελγκέτα: «Κάνω 25% τον προπονητή και 75% τον γιατρό, είναι θέμα ψυχολογίας»

Το «ναυάγιο» της Γλυφάδας, τα βαθύτερα αίτια του και μια ομάδα που… περιμένει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

elgetaΕδώ που έχει φτάσει η κατάσταση, τίθεται σοβαρό θέμα ψυχολογίας στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ. Το παραδέχτηκε ο ίδιος ο προπονητής της Ένωσης, Χόρχε Ελγκέτα μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου, στο κλειστό της Γλυφάδας.

Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε για το κρίσιμο της αναμέτρησης, αλλά και για τις δουλειές που είναι “αναγκασμένος” να κάνει, πέρα από αυτή του προπονητή.

«Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει ματς που να μην είναι κρίσιμο για την ΑΕΚ. Ξέρω την αξία των παικτών μου αλλά στην παρούσα φάση είναι κυρίως θέμα ψυχολογίας. Από αυτή την άποψη δεν είμαστε καλά κι εγώ είμαι αναγκασμένος όλη την εβδομάδα να κάνω 25% τον προπονητή και 75% τον γιατρό. Θέλουμε τη νίκη για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση αλλά δεν ξέρω τι εικόνα θα βγάλουμε στο γήπεδο με τόσα προβλήματα που έχουμε στο μυαλό μας. Αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα, δεν ξέρω τι θα γίνει…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X