Τιμά τον Καφφάτο ο ΠΣΑΤ

Τιμά τον Καφφάτο ο ΠΣΑΤ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kaffatosΜετά από πρόταση του γραφείου Τύπου της ΟΧΕ, το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου αποφάσισε να τιμήσει τους Ολυμπιονίκες Δημήτρη Καφφάτο και Γιώργο Ζαραβίνα για την πολυετή προσφορά τους στο άθλημα του χάντμπολ στην μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί για 61η χρονιά και θα βραβευθούν οι κορυφαίοι του 2014.

Η τιμητική αυτή βράβευση στους δύο μεγάλους αθλητές που ολοκλήρωσαν την καριέρα τους στο τέλος της περσινής σεζόν, αποτελεί πολύ σημαντική διάκριση για το χάντμπολ σε μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις διαχρονικά του ελληνικού αθλητισμού.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

«Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού Αθλητισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί εφέτος τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 19:00 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Στη διάρκειά της, θα ανακηρυχθούν οι κορυφαίοι αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, ομάδες και αθλητές-αθλήτριες με αναπηρία, όπως αυτοί προέκυψαν μετά από ψηφοφορία μεταξύ των επαγγελματιών αθλητικών δημοσιογράφων-μελών του ΠΣΑΤ.

Στη λαμπρή αυτή εκδήλωση, που διοργανώνεται εφέτος για 61η χρονιά, Μέγας Χορηγός είναι η ΟΠΑΠ Α.Ε. Η γιορτή θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση της NOVA, με παρουσιαστές τους συναδέλφους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Χριστίνα Βραχάλη.

Οι πρώτες τιμητικές διακρίσεις:

Μετά από αποφάσεις του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, ανακοινώνονται οι πρώτες τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα, τα οποία επιβραβεύονται για την προσφορά και δράση τους στο χώρο του ελληνικού Αθλητισμού.

Τα έπαθλα «ανερχόμενου ταλέντου» θα δοθούν στις αθλήτριες του σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου (έπαθλο Coca Cola Τρία Έψιλον) και Αναστασία Αβραμίδου, οι οποίες συνδυάζουν εξαιρετικά τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές, στην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Ελένη Κελαϊδίτη και στον αθλητή του μηχανοκίνητου αθλητισμού Αντώνη Σάγμαλη.

Επίσης, τιμητικές διακρίσεις θα απονεμηθούν στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την πρωτοβουλία της να βρει πόρους από ιδιώτες για την ολυμπιακή προετοιμασία των Eλλήνων αθλητών με το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016», καθώς και για το πολύπλευρο έργο της ΔΟΑ και της ΕΘΝΟΑ και στους Γιώργο Ζαραβίνα και Δημήτρη Καφφάτο, για την πολυετή προσφορά τους στο άθλημα του χάντμπολ.

Ø Μέγας Χορηγός της Γιορτής των Κορυφαίων είναι η ΟΠΑΠ Α.Ε. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΠΟΕΣΥ και της ΔΕΗ Α.Ε. Χορηγός επικοινωνίας είναι η NOVA».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X