Τοτσίδου: «Συγχαρητήρια στον Δούκα και στον Ρουμελιώτη»

Γιακουμή – Τοτσίδου στο enwsi.gr: "Είχαμε πεισμώσει" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

totsidou panigirismosΈχοντας φύγει το καλοκαίρι για τη Νάξο, η Σία Τοτσίδου μίλησε για την καινούργια εμπειρία της με τον Πανναξιακό, αλλά θυμήθηκε και τους ανθρώπους της ΑΕΚ, την εποχή που φόρεσε την φανέλα της Ένωσης. Η Τοτσίδου μίλησε στον ART FM 90.6 για την πρόκριση του Πανναξιακού στο Τσάλεντζ Καπ, για το επίπεδο του πρωταθλήματος, αλλά και για την προσπάθεια που γίνεται φέτος στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Κοιτάτε θεωρώ ότι το πρωτάθλημα είναι λίγο καλύτερα από τα περσινά επίπεδα αλλά από εκεί και πέρα μια ομάδα που δεν έχει ξένες δεν νομίζω ότι σημαίνει κάτι η ομάδα της ΑΕΚ είναι μια πολύ ανταγωνιστική αξιόλογη ομάδα χωρίς ξένες η ποιότητα όμως των Ελληνίδων παικτριών κρατάει την ομάδα σε υψηλά επίπεδα δεν είναι απαραίτητο μια ομάδα να έχει ξένες, καθώς βλέπουμε πολλές που είναι χαμηλότερου επιπέδου από ότι οι ελληνίδες. Ότι είναι μια αθλήτρια ξένη δεν σημαίνει ότι ανεβάζει και επίπεδο την ομάδα».

Για την ΑΕΚ και τη φετινή προσπάθεια:

«Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους ανθρώπους που έτρεξαν έστω και τελευταία στιγμή αυτό το τμήμα τόσο στο Χρήστο τον Δούκα όσο και στον προπονητή τον Μανώλη Ρουμελιώτη. Οι αθλήτριες που έχουν είναι πολύ αξιόλογες είναι αυτό που σας έλεγα ότι ακόμα και χωρίς ξένες δεν μπορούμε να μην ξεχωρίσουμε πχ την Γιακουμή καθώς πρόκειται για μια αθλήτρια που όλοι γνωρίζουμε το επίπεδο της .Είναι όλες αθλήτριες πολύ καλές πολύ αξιόλογες και εύχομαι και καλή επιτυχία στην ομάδα γιατί εγώ έχω περάσει πολλές στιγμές και καλές και κακές αλλά όλα αυτά είναι εμπειρίες που έμενα με έκαναν καλύτερη και ευχαριστώ και την ομάδα και τους ανθρώπους αυτής της ομάδας που είχαν την ευκαιρία να βρεθώ ανάμεσα τους».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X