Οι δεύτερες σκέψεις που κάνουν στο γυναικείο βόλεϊ της ΑΕΚ για το γήπεδο

Η κάμερα του enwsi.gr στο πάρτι της Ν.Φιλαδέλφειας για τα κορίτσια της ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos volley gynaikes nea filadelfeia“Αγκάθι” στη  μέχρι σήμερα παρουσία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών αποτελεί το γηπεδικό. Η ομάδα έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά στο κλειστό του Ιωνικού και αυτή στην Ευρώπη και στα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχει αναγκαστεί να παίξει στο κλειστό της Εθνικής Οδού.

Οι κιτρινόμαυροι παλεύουν ακόμα το ζήτημα με το γήπεδο του Ιωνικού, ωστόσο στη παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποια ένδειξη που να φαίνεται ότι τα πράγματα βαίνουν καλώς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Τρίτη το πρωί, πριν αναχωρήσει η αποστολή για τη Βοσνία, η πρωινή προπόνηση έγινε σε βοηθητικό του Ολυμπιακού Σταδίου.

Πλέον στο μυαλό των ανθρώπων της Ένωσης είναι να παραμείνουν για τα περισσότερα εντός έδρας ματς στο κλειστό της Εθνικής Οδού. Ωστόσο στα μεγάλα παιχνίδια, απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ίσως και με Πανναξιακό η ομάδα θα αναζητήσει ένα μεγαλύτερο γήπεδο, προκειμένου να υπάρχει προσέλευση οπαδών που έχουν αποδείξει ότι στηρίζουν το τμήμα.

Είναι κάτι που θα αποφασιστεί οριστικά τις επόμενες ημέρες και όταν η κατάσταση φτάσει στο αμήν με το κλειστό του Ιωνικού.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X