"Να μασάτε σίδερα στην Πάτρα", η προτροπή του Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ

"Να μασάτε σίδερα στην Πάτρα", η προτροπή του Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÖÉËÉÊÏ)Τα πάντα γύρω από τον ποδοσφαιρικό οργανισμό που λέγεται ΑΕΚ, κινούνται σε ρυθμούς Πάτρας. Οι κιτρινόμαυροι μετά απο δύο εβδομάδες απραξίας (με εξαίρεση το φιλικό με τον Παναθηναϊκό), θα μπουν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο με στόχο τι άλλο, τη νίκη που θα τους εδραιώσει στη κορυφή της βαθμολογίας.

Για τους παίκτες της Ένωσης και τον προπονητή δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Και για αυτό φρόντισε να στείλει το μήνυμα ο Δέλλας. “Πρέπει την Κυριακή να μασάμε σίδερα”, ήταν τα πρώτα του λόγια, λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα.

Ο Δέλλας γνωρίζει ότι τέτοια παιχνίδια κρύβουν παγίδες, πόσο μάλλον όταν έχει γίνει τόδος ντόρος τις προηγούμενες ημέρες. Καθημερινά ζητά από τους ποδοσφαιριστές να κοιτούν μόνο τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

“Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, στο οποίο πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, γιατί τέτοια παιχνίδια κρύβουν παγίδες”. Ο Δέλλας έκανε το αυτονόητο, προσπαθώντας να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του.  Και περίμενει από αυτούς ανταπόκριση το απόγευμα της Κυριακής.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X