Κατσαδήμας: «Ότι υποσχεθήκαμε ως Ερασιτεχνική το έχουμε δώσει»

Κατσαδήμας: «Είναι η πιο συγκινητική προσπάθεια που έχει γίνει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsadimasΣε μια δήλωση που θα συζητηθεί και… χρίζει έρευνας προέβη σήμερα ο Γιώργος Κατσαδήμας, ο οποίος αποκάλυψε ότι η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ότι έχει δεσμευτεί και υποσχεθεί το έκανε κάνει.

Ο Γενικός Γραμματέας μίλησε στο σάιτ του Sport Fm για την επίσκεψη του στο τμήμα βόλεϊ ανδρών και την τραγική κατάσταση που επικρατεί, αναφέροντας «Όπως έχετε καταλάβει τα σοβαρά προβλήματα έχουν άμεσες επιπτώσεις στο αγωνιστικό. Ζήτησα από τους παίκτες και τον προπονητή να τα αφήσουν για λίγο στην άκρη και να κερδίσουμε αυτόν τον σημαντικό αγώνα. Δεν είπα ποτέ ότι θα αναλάβω εγώ το τμήμα, είναι λάθος αυτό που γράφτηκε, δεν έχω τον χρόνο να το κάνω. Απλά ήθελα να δείξω στην ομάδα ότι σαν ερασιτεχνική είμαστε κοντά τους. Ήταν περισσότερο μία ψυχολογική τόνωση αυτή η κίνηση. Θα είμαι κοντά στο τμήμα μέχρι να βρεθεί κάποιος χρηματοδότης να την αναλάβει και είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτός θα βρεθεί», τόνισε αρχικά ο Γενικός Γραμματέας της ερασιτεχνικής, ενώ για το θέμα του μπάτζετ είπε: «Δεν μπορεί να καλυφθεί αυτό το μπάτζετ που υπάρχει τώρα, πρέπει να γίνουν μειώσεις. Θα προταθούν μειωμένα συμβόλαια στους παίκτες που θα μπορούμε να καλύψουμε, είναι στο χέρι τους αν θα δεχθούν. Το λάθος έγινε το καλοκαίρι, τον Αύγουστο έπρεπε να γίνει αναπροσαρμογή στόχων, όταν δεν μπορούσε να εξασφαλιστεί το μπάτζετ. Και εμείς σαν ερασιτεχνική περιμέναμε περισσότερα έσοδα και το τμήμα ξεχωριστά που ηγείτο ο κ. Μακρής. Πέρσι η ομάδα ήταν value for money».

Για το αν ευθύνεται ο Μακρής που το τμήμα είχε αυτή την κατάληξη για αυτό και αποχώρησε και για τις υποχρεώσεις της ερασιτεχνικής απέναντι στο βόλεϊ είπε: «Δεν είμαστε εδώ για να πάρουμε κεφάλια. Ο κ. Μακρής κουράστηκε και δεν θέλει και ο ίδιος να ασχοληθεί από εδώ και πέρα. Θέλαμε φέτος να κάνουμε κάτι καλύτερο και να έχουμε στόχο την τετράδα. Εμείς σαν ερασιτεχνική παρά τα μειωμένα έσοδα, δώσαμε ότι είχαμε υποσχεθεί στο τμήμα».

Για το ύψος των περικοπών είπε: «Δεν το ξέρω, υπάρχει αύριο κρίσιμο ραντεβού μαζί με τον κ. Αλεξίου και τον κ. Μακρή για να θέσουμε το πλάνο της επόμενης ημέρας».

Στην ερώτηση αν έχει σχέση η επιστροφή του Ανδρέα Ανατολιωτάκη με την ΠΑΕ και αν θα βοηθήσει περαιτέρω η ΠΑΕ στο βόλεϊ, η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη: «Όχι δεν έχει καμία σχέση και κακώς γράφτηκε ότι η ΠΑΕ είναι από πίσω. Έχουμε άριστες σχέσεις με την ΠΑΕ και τον κ. Ασλανίδη που είναι ενήμερος για όσα συμβαίνουν στα ερασιτεχνικά τμήματα. Ο κ. Ανατολιωτάκης θα αναλάβει πρόεδρος, λόγω φόρτου εργασίας του κ. Αλεξίου που έχει αναλάβει στο μπάσκετ. Αυτή η αλλαγή ήταν και επιθυμία του κ. Ανατολιωτάκη».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X