Στάση αναμονής από τους παίκτες της ΑΕΚ, που έχουν "χορτάσει" από λόγια

H «μεγάλη» εβδομάδα του ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ, με κρίσιμες αποφάσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÅÈÍÉÊÏÓ ÁËÅÎÁÍÄÑÏÕÐÏËÇÓ - ÁÅÊ (VOLLEYLEAGUE 2014-2015)«Από υποσχέσεις χορτάσαμε» είναι το “μότο” των αθλητών της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αλλαγή σκυτάλης στο τμήμα. Όπως διαβάσατε στο enwsi.gr, ο Γιώργος Κατσαδήμας αναλαμβάνει να «τρέξει» το τμήμα, με τους Μακρή και Καμαρίκο να μένουν εκτός “κάδρου”. Έτσι και αλλιώς ο πρώτος έχει υποβάλει εδώ και καιρό την παραίτηση του.

Ο Κατσαδήμας παρουσιάστηκε στους παίκτες στην προπόνηση της Τετάρτης και τους μίλησε για την προσπάθεια που θα γίνει για να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα. Κάτι που στη παρούσα φάση φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Οι παίκτες έλεγαν στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι «χορτάσαμε από λόγια, περιμένουμε πράξεις», αφού μόνο με πλάνο και σχέδιο μπορεί να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες δεν άκουσαν κάτι καινούργιο από τον Κατσαδήμα, που δεν είχε σε πρώτη φάση λεπτομέρειες και συγκεκριμένες προτάσεις. Πάντως έκανε σαφές ότι πως όσοι επιθυμούν να φύγουν, είναι ελεύθεροι να το κάνουν. Ο Κατσαδήμας αναμένεται τις επόμενες μέρες να μιλήσει με «αποδείξεις και ονόματα» και να κάνει σαφές τι περιλαμβάνει το πλάνο σωτηρίας που έχει εκπονηθεί.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X