Γιακουμή στο enwsi.gr: "Με σοβαρότητα για την πρόκριση στη Βοσνία" (VIDEO)

ΦΩΤΟ από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley gynaikes giakoumiΣτη Βοσνία βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την ΖΟΚ Μπιμάλ. Το 3-0 του πρώτου αγώνα σαφώς και δίνει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στην Ένωση, ωστόσο καλούνται να κερδίσουν δύο σετ για να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η αρχηγός της ΑΕΚ, Δήμητρα Γιακουμή μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr, για την αυριανή αναμέτρηση και την σοβαρότητα με την οποία πρέπει να την αντιμετωπίσουν οι συμπαίκτριες της.

Αναλυτικά:

«Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, θα παίξουμε μέσα στην έδρα τους, εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, για αυτό θα πάμε άλλωστε. Μετά την εμφάνιση μας μέσα στην έδρα μας και το 3-0, έχουμε πολλές ελπίδες. Με σοβαρότητα και ανταγωνιστικότητα  πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι αυτό, γιατί αυτή η εβδομάδα είναι πολλή δύσκολη, έχουμε και το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, αλλά βλέπουμε κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά, για μπορέσουμε να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

[youtube id=”hj1hrrJVX9w” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X