Αυτή είναι η εταιρεία που «μεγαλώνει» οικονομικά την ΑΕΚ, δίπλα στον Αγγελόπουλο

ΦΩΤΟ από το Κηφισιά - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

makis aggelopoulosΟι στόχοι της ΑΕΚ από την ημέρα που ανέλαβε ο Μάκης Αγγελόπουλος την ΚΑΕ είναι υψηλοί. Μάλιστα κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται με πράξεις και όχι μόνο στα λόγια. Ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας» κάλυψε το 76%  του κεφαλαίου για την ΚΑΕ ΑΕΚ και το υπόλοιπο 24% καλύφθηκε από την Vertical Solutions. Πρόκειται για εταιρεία επιχειρηματικών συμβούλων με έδρα στο Κολωνάκι  και που είναι κορυφαία στο είδος της.

Το enwsi.gr aαποκαλύπτει  τον «συμπαίκτη» του Αγγελόπουλου. Ανήκει  στους Εδουάρδο Καρέρ και Επαμεινώντα Πασχαλίδη. Μάλιστα επικοινωνήσαμε με την εταιρεία η οποία επιβεβαίωσε την συμφωνία με τον Μάκη Αγγελόπουλο, αλλά ουδείς θέλησε να πει κάτι. Στόχος είναι να αποδείξουν με πράξεις και όχι με λόγια το «μπάσιμο» τους στη «Βασίλισσα».

Ο Καρέρ ήταν παράγοντας στο τμήμα μπάσκετ στα τέλη της δεκαετίας του 80’. Γνωρίζει τα κιτρινόμαυρα κατατόπια και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να γιγαντωθεί μέσω από χορηγίες και μεγάλες εμπορικές συμφωνίες. Η εν λόγω εταιρεία άλλωστε ανέλαβε και το τμήμα μάρκετινγκ της ΚΑΕ με στόχο την ανεύρεση νέων χορηγών, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα.

Από κει και πέρα ο Χάρης Κουτάς παραμένει στενός συνεργάτης του Μάκη Αγγελόπουλου και αναμένεται να μελλοντικά να βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X