Επιχείρηση "προσγείωση" από τον Δέλλα μετά τη φιλική νίκη επί του ΠΑΟ

Δέλλας: "Δεν λέει κάτι η νίκη, ανεβάζει απλά την ψυχολογία μας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas paiktes aravidisΓια τον Τραϊανό Δέλλα το παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, το μεσημέρι του Σαββάτου αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του απέναντι σε μια ομάδα με δεδομένη ποιότητα.

Και σε γενικές γραμμές ο προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από την συνολική αγωνιστική εικόνα της Ένωσης στο χορτάρι. Για αυτό και θέλησε να μοιράσει συγχαρητήρια για την προσπάθεια, κρατώντας μπάλα χαμηλά τους τόνους.  Υπήρξαν όμως πράγματα που δεν του άρεσαν και τα ανέφερε στους παίκτες.

Συγχαρητήρια για τη νίκη. Πρέπει όμως να ξέρετε ότι δεν γίναμε η καλύτερη ομάδα μετά από αυτή τη νίκη“, ήταν τα πρώτα λόγια του Δέλλα, που αμέσως προσγείωσε τους παίκτες στη πραγματικότητα. “Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, γιατί στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου φαινόταν σαν να τα έχουμε χαμένα. Το καλό βέβαια ήταν ότι μετά βάλαμε την μπάλα κάτω και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δείξατε ότι αν είμαστε σοβαροί δεν μπορεί να μας κερδίσει κανένας“.

Ο Δέλλας προσπάθησε να εξηγήσει στους παίκτες ότι πρέπει να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. “Πρέπει να μπαίνουμε δυνατά και στα δύο ημίχρονα. Κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει στο 2-0 ή στο 3-0“, ξεκαθάρισε ο προπονητής που έστειλε το μήνυμα στους παίκτες για τη συνέχεια.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X