Live Chat στις 18:00 με τον Μανώλη Βογιατζάκη για όλα τα θέματα της ΑΕΚ

Live Chat στις 18:00 με τον Μανώλη Βογιατζάκη για όλα τα θέματα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

live chat enwsi.gr 2Το enwsi.gr ανοίγει και πάλι διάλογο με τον κόσμο της ΑΕΚ. Η αναβολή των πρωταθλημάτων είναι ο λόγος για τον οποίο η Ένωση έχει να δώσει αρκετό καιρό επίσημο ματς πρωταθλήματος, αλλά η φιλική νίκη επί του Παναθηναϊκού αποτέλεσε την καλύτερη δυνατή ψυχολογική “ένεση” για όλους στην ομάδα. Οι εξελίξεις βέβαια δεν είναι μόνο αγωνιστικές, αφού συγχρόνως “τρέχει” ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει Ιανουαρίου, αλλά και οι διαδικασίες για την έναρξη των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ήρθε όμως η στιγμή να θέσετε τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς σας για όλες τις εξελίξεις στην ΑΕΚ.

Για το λόγο αυτό, σήμερα, Δευτέρα 24/11/14 από στις 18:00 το απόγευμα, ο Μανώλης Βογιατζάκης θα είναι κοντά σας, για να συζητήσετε σχετικά με οτιδήποτε συμβαίνει αυτή την περίοδο στην ομάδα. Μπείτε στο Live Chat του enwsi.gr, στείλτε τις ερωτήσεις σας και ο συντάκτης μας θα απαντήσει σε όλους εσάς. Αν θέλετε πατήστε ΕΔΩ και γράψτε από τώρα την ερώτησή σας, διαφορετικά θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

enwsi.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X