Επαφές της ΑΕΚ με τον Λούκα

Επαφές της ΑΕΚ με τον Λούκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lucca-λουκαΟι θέσεις του σέντερ φορ και του αμυντικού χαφ είναι οι βασικές προτεραιότητες της ΑΕΚ εν όψει Ιανουαρίου, αλλά δεν αποκλείεται να κινηθεί και για ακραίο επιθετικό. Σύμφωνα με την «Ωρα των σπορ», από το ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία υπήρξαν επαφές με την Κρισιούμα για την απόκτηση του Λούκα Μπόρζες Ντε Μπρίτο.

Ο 24χρονος παίκτης ανήκει με καθεστώς συνιδιοκτησίας σε Κρουζέιρο και Κρισιούμα, με τη δεύτερη να έχει δικαίωμα απόκτησης όλων των δικαιωμάτων του. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Κρισιούμα και το 2011 έπαιξε στην πρώτη ομάδα. Οι ικανότητες του έκαναν την Κρουζέιρο να τον αποκτήσει το 2013, αλλά είχε μόλις 11 συμμετοχές με τέσσερα γκολ.

Τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε στην Κριστιούμα, με την οποία μετρά 37 συμμετοχές με έξι γκολ. Αγωνίζεται ως εξτρέμ, αλλά και ως περιφερειακός επιθετικός. Είναι παίκτης με δυνατότητα στη δημιουργία παιχνιδιού και η ΑΕΚ φέρεται πως έχει ξεκινήσει ήδη διερευνητικές επαφές για την προοπτική απόκτησης του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X