Στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν χάνει, 3-0 το Μαρκόπουλο τα κορίτσια της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Μαρκόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley gunaikesΗ ΑΕΚ είχε έυκολο απόγευμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, επικρατώντας με 3-0 του Μαρκόπουλου. Η ομάδα του Μανώλη Ρουμελιώτη επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα και παρουσιάζοντας συγκροτημένο πρόσωπο απέναντι στο προ- τελευταίο βαθμολογικά Μαρκόπουλο.

Το παιχνίδι:

Η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά στο παρκέ και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία επιβλήθηκε από νωρίς απέναντι στο Μαρκόπουλο. Οι «κιτρινόμαυρες» πήραν προβάδισμα από την αρχή του σετ το οποίο κατάφεραν να διατηρήσουν με την καλή τους εμφάνιση σε υποδοχή και άμυνα, κάνοντας το 1-0 με σκορ 25-14.

Το δεύτερο σετ η ομάδα του Μαρκόπουλου δυσκόλεψε τις αθλήτριες του Μανώλη Ρουμελιώτη, τα συνεχόμενα λάθη στην υποδοχή της Ένωσης έφεραν την ΑΕΚ πίσω στο σκορ, ωστόσο με τις εξαιρετικές Κατσαντώνη και Γιακουμή η Ένωση κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος τους σκορ και να φτάσει στην κατάκτηση και του δεύτερου σετ με 25-17.

Δυναμικά ξεκίνησε και το τρίτο σετ η ομάδα του Ιβάνοβιτς προσπαθώντας να χτυπήσει την ΑΕΚ στην υποδοχή. Η Ένωση δυσκολεύτηκε στην αρχή του σετ  ωστόσο στη συνέχεια πήρε το προβάδισμα και έφτασε στη νίκη και του τρίτου σετ με 25-21.

Τα σετ: 25-14, 25-16, 25-21

 ΑΕΚ (Ρουμελιώτης): Νικούλη, Κουνάδη, Ιβάνοβα, Γιακουμή, Κατσαντώνη, Αργυροπούλου, Κακουράτου –λ / Φάκη, Τοντάι, Πατέλη

 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ(Ιβάνοβιτς): Δικαιούλια, Πολυδώρου, Κωνσταντώνη, Ψωμά, Λιάγκη, Σμουτζ, Κοκκίου –λ / Γιαννέλου Ζ., Γιαννέλου Χ.

Δείτε ΕΔΩ πως μετέδωσε live το enwsi.gr το ματς

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X