Να «ξορκίσει» τα προβλήματα της η ΑΕΚ απέναντι στον Εθνικό (20.00, LIVE enwsi.gr)

Είχε σούπερ Παγιάν, αλλά δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ και έχασε με 3-1 σετ από τον ΟΣΦΠ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÅÊ (VOLLEYLEAGUE 2014-2015)Ο Χόρχε Ελγκέτα έκλεισε χθες τα 45 του χρόνια και περιμένει σήμερα από τους παίκτες του να δείξουν την απαραίτητη συγκέντρωση προκειμένου να κοιτάξουν στα μάτια τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Το παιχνίδι για την ΑΕΚ δεν είναι καθόλου εύκολο και μπορεί πέρυσι να κατάφερε να κάνει αρκετές ζημιές στον συγκεκριμένο αντίπαλο, αλλά αυτή την στιγμή φαίνεται να έχει «λυγίσει» από τα πολλά προβλήματα.

Ήδη ο  Μάνος Μακρής ανακοίνωσε στην συνέντευξη τύπου που έδωσε μέσα στην εβδομάδα, ότι αναμένεται ψαλίδισμα σε κάποια συμβόλαια. Και η μπάλα φαίνεται να «παίρνει» αρχικά τους ξένους παίκτες.

Μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα η «ΑΕΚ της Καρδιάς», καλείται να υψώσει ανάστημα στην Αλεξανδρούπολη και να πάρει ότι περισσότερο μπορεί από το σημερινό παιχνίδι.

Ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πέρα της γνωστής απουσίας του Πέτρου Πέτρογλου. Είναι αλήθεια ότι η  προσπάθεια του Παγιάν δεν φτάνει, πολύ απλά γιατί δεν μπορεί να κερδίσει ένα τέτοιο ματς μόνος του. Αποδείχτηκε και στο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό, την προηγούμενη Κυριακή.

Μένει να δούμε αν ετοιμάζει κάποια έκπληξη στον αντίπαλο, ο οποίος θέλει να παραμείνει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X