Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η ΑΕΚ με το Μαρκόπουλο (19.00, LIVE enwsi.gr)

ΦΩΤΟ από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley gynaikes omadaΗ ήττα από τον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα κρίθηκε ότι ήταν εντός προγράμματος. Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ πάλεψε μέχρι τέλους το παιχνίδι, ηττήθηκε με 3-0, ωστόσο το σκορ παρουσιάζεται πλασματικό. Άλλωστε οι «κιτρινόμαυρες» προηγήθηκαν στο 2ο και στο 3ο σετ με 18-21, αλλά στο τέλος έφυγαν από το κλειστό της Κυψέλης με άδεια χέρια.

Σήμερα απέναντι στο Μαρκόπουλο έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες. Ο Μανώλης Ρουμελιώτης προσπάθησε να πείσει τις κοπέλες ότι το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση. Μπορεί το Μαρκόπουλο να μην έχει νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα, μπορεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με απουσίες, ωστόσο δεν έχει να χάσει τίποτα και αυτό το κάνει εξαιρετικά επικίνδυνο.

Ο Ρουμελιώτης θα ήθελε σήμερα να «καθαρίσει» σήμερα εύκολα το ματς η ομάδα του, προκειμένου να ξεκουραστούν οι αθλήτριες του, ενόψει του ταξιδιού στη Βοσνία για τη ρεβάνς με την ΖΟΚ Μπιμάλ.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή της ΑΕΚ, που θα παρατάξει την ομάδα με την γνωστή συνταγή.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X