Εχει πολλά «όπλα» στη φαρέτρα του

Εχει πολλά «όπλα» στη φαρέτρα του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis8-μελισσανιδηςΗ 20η Νοεμβρίου μπορεί να αναδειχθεί από τους ιστορικούς του μέλλοντος, ως η μέρα που ξεκίνησε το γκρέμισμα της «χούντας» που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε το θάρρος και τον τσαμπουκά να πει, όσα δεν τολμούσε κανείς. Διότι μπορεί αρκετά απ’ όσα ανέδειξε ο «τίγρης» να ήταν γνωστά στους «μυημένους», ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε παράγοντας (με το ειδικό βάρος του Μελισσανίδη μάλιστα), να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε, πως είναι απόλυτα λανθασμένο να θεωρεί κάποιος πως υπάρχει συμμαχία της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει καλή επικοινωνία, υπάρχουν κοινές και καθαρές προθέσεις, αλλά όχι συνεργασία. Η ΑΕΚ ηγείται στην προσπάθεια εξυγίανσης, γιατί έχει το ειδικό βάρος και είναι η μόνη (μέσω Μελισσανίδη) που μπορούσε να το κάνει. Οι υπόλοιποι και όσοι άλλοι θέλουν στην πορεία, μπορούν να μπουν πίσω από τον αρχηγό.

Ο Μελισσανίδης έριξε «βόμβες». Ωστόσο, ήταν μόνο το πρώτο κύμα των επιθέσεων του. Τόσο ο ίδιος σε αρκετές αναφορές του κατά την προχθεσινή συνέντευξη, όσο και στενοί συνεργάτες του, διαβεβαιώνουν πως έχει ακόμα πολλά (και δυνατά) «όπλα» στη φαρέτρα του. Είναι ξεκάθαρο πάντως, πως ο Μελισσανίδης δεν πρόκειται να εμπλακεί σε δημόσια αντιπαράθεση, αλλά θα δείξει τα χαρτιά του στις δικαστικές αρχές.

Εκεί θα φανεί πλέον ποιος είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, ποιος διοικεί με μαφιόζικες μεθόδους το ελληνική ποδόσφαιρο, ποιος έχει διαπράξει σωρεία ποινικών αδικημάτων. Στην κόκκινη επίθεση που εκτοξεύτηκε απλόχερα μέσω των ΜΜΕ που ελέγχονται, ο Μελισσανίδης είναι ήρεμος και δεν έχει καμία ανησυχία για τις απειλές που αναφέρουν. Γιατί πολύ απλά, καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X