Χατζόπουλος: "Όνειρο η συμμετοχή στην Εθνική"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xatzopoulosΣυνέντευξη στο «Novasports» παραχώρησε ο πρώην κεντρικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Χατζόπουλος στο πλαίσιο της βράβευσης του με το τρόπαιο «Novasports “Rookie of the year”» για την περυσινή του σεζόν στη Volley League όπου φορούσε τα χρώματα της Ένωσης.

Aναλυτικά:

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα η κατάκτηση αυτού του τίτλου. Κατάφερα να αναδειχθώ μέσα από την περσινή Volley League. Είναι πιστεύω ένας τίτλος που έχει ανταμείψει τους κόπους μου και θα με βοηθήσει στο μέλλον.

Το Έπαθλο Novasports αποτελεί ένα κίνητρο για τη συνέχεια καθώς με βοήθησε να αναδειχθώ και μου δίνει να καταλάβω πως μπορώ να πάω ακόμα ψηλότερα.

Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι η συμμετοχή μου με την Εθνική ομάδα των Ανδρών. Να πάμε όσο γίνεται ψηλότερα για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο.

Το έπαθλο το αφιερώνω στους γονείς μου που βρίσκονται κάθε στιγμή δίπλα μου, με βοηθούν σε ότι κι αν μου συμβεί. Πάντα με στηρίζουν για ότι καλύτερο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X