Κριστιάνο Ρονάλντο: «Με Σάντος μπορούμε να πάρουμε το EURO»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Με Σάντος μπορούμε να πάρουμε το EURO»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

santos kristiano ronaldoΗ ΕΠΟ και ο Γιώργος Σαρρής δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην εθνική ομάδα και ο Φερνάντο Σάντος έγινε ομοσπονδιακός προπονητής στην Πορτογαλία. Και εκεί με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη για το 2013 πάνε για… τίτλους.

Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε μετά το «φιλικό» 1-0 επί της Αργεντινής πως «η Πορτογαλία με τον Σάντος στον πάγκο μπορεί να φθάσει στην κατάκτηση του ΕURO στα γήπεδα της Γαλλίας» με τον πρώην προπονητή της Εθνικής να υποστηρίζει πως είναι εφικτό βάζοντας προτεραιότητες. «Πρώτα ας προκριθούμε από τον όμιλο, όπου είναι γεγονός πως έχουμε μπει σε μία σειρά και μετά βλέπουμε», είπε αρχικά ο έμπειρος κόουτς για να απαντήσει εν συνεχεία δεχόμενος πιέσεις πως «αφού μπορούν κάποιοι άλλοι, γιατί να μην μπορούμε και εμείς που έχουμε στο ρόστερ μας τον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X