"Οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να σου κάνει την ζημιά"

"Οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να σου κάνει την ζημιά"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsaldaris dimitrisΟ “άσος” της Νέας Κηφισιάς, Δημήτρης Τσαλδάρης, μίλησε στην εφημερίδα “Ώρα των σπορ” για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Μεταξύ άλλων σχολίασε πως δεν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη της “βασίλισσας”, αφού όλοι μαζί κάνουν την “ζημιά” στον αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο 34χρονος γκάρντ της Νέας Κηφισιάς, Δημήτρης Τσαλδάρης: “Εμείς αντιμετωπίζουμε το ματς με την ίδια σοβαρότητα σαν να παίζαμε με την ΑΕΚ και πριν από ένα μήνα. Δεν αλλάζει κάτι στην προσέγγισή μας. Το θέμα είναι ότι η ΑΕΚ επειδή έχει καινούργιο προπονητή, καινούργιους παίκτες πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρουν χημεία μεταξύ τους οπότε ίσως αυτό να είναι το μοναδικό της μειονέκτημα. Η ΑΕΚ έχει ένα ρόστερ που με τις τελευταίες προσθήκες δεν υπάρχει παίκτης που να μπορείς να διαλέξεις. Οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Σαφώς υπάρχουν κάποια παιδιά που έχουν την πρωτοβουλία στην ομάδα αλλά δεν πρέπει να εστιάσουμε σε κάποιον ιδιαίτερα, διότι όλοι μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X