Δημοσθένους: «Η ΑΕΚ στοχεύει πάντα στην πρώτη θέση»

Δημοσθένους: "Μεγάλη πρόκληση η ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vasilhs dhmos8nousΠαρά το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στην ΑΕΚ και δεν παρακολουθεί όλες τις προπονήσεις της ομάδας, ο Βασίλης Δημοσθένους δηλώνει έτοιμος να παλέψει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για να διατηρήσουν την Ένωση στη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μιλώντας στην εφημερίδα «Ώρα των σπορ», o Κύπριος πίβοτ ξεκαθάρισε ότι μεγάλο ρόλο στο αν η ομάδα θα αντέξει μέχρι το τέλος θα παίξουν και τα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια ακόμη σημαντική νίκη για μας. Η ομάδα δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι πως έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της. Εγώ αν και δεν είμαι κάθε μέρα στις προπονήσεις, είναι φανερό πως έχουμε κάνει μεγάλα βήματα από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε βελτιωθεί και αυτό φαίνεται πλέον μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και το έχω πει από την αρχή. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πάντα στοχεύει στην πρώτη θέση και την κορυφή. Τώρα είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με ένα παιχνίδι βέβαια περισσότερα. Υπάρχει διάθεση και μεγάλη όρεξη από όλους για να διατηρήσουμε την ομάδα σε αυτή την τροχιά. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους. Αν θα αντέξει η ομάδα σε αυτούς τους ρυθμούς, αν θα καταφέρουν οι παίκτες να μείνουν ανεπηρέαστοι από το εξωαγωνιστικά προβλήματα και φυσικά το ψυχολογικό κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό. Ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μπορέσει η ομάδα να φτάσει έτσι μέχρι το τέλος. Αγωνιστικά δείξαμε και απέναντι στον ΠΑΟΚ ότι μπορούμε να κοντράρουμε ομάδες που στοχεύον στο πρωτάθλημα. Περισσότερα θα φανούν βέβαια και στον πρώτο αγώνα που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας όταν και υποδεχόμαστε πάλι τον ΠΑΟΚ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X