Ηγετικό ρόλο η ΑΕΚ στο νέο ισχυρό πόλο για να πέσει η "χούντα" στο ποδόσφαιρο

Μαζί Μελισσανίδης και Σαββίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis-savvidisΗ επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League θα σημάνει και τη δημιουργία ενός νέου, ισχυρού πόλου στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον οποίο θα συμπορευτούν όλες οι υγιείς ομάδες, έχοντας ως απώτερο σκοπό την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα και φυσικά τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης άλλωστε ξεκαθάρισε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ότι “δε θα …αγαπηθούμε με τον Σαββίδη και τον Αλαφούζο. Ανταγωνιστές θα είμαστε, αλλά έχουμε κοινό στόχο να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο”. Ειδικά την τελευταία φράση την επανέλαβε αρκετές φορές δείχνοντας ότι έχει στο μυαλό του να συνδυάσει τη δυναμική επιστροφή της ΑΕΚ σε ένα ανταγωνιστικό πλαίσιο, χωρίς την κόκκινη …χούντα να βασιλεύει. Ο ΠΑΟΚ μέσω του Ιβάν Σαββίδη και ο Παναθηναϊκός μέσω του Γιάννη Αλαφούζου έχουν ταχθεί στο πλευρό του Μελισσανίδη, όχι επειδή θέλουν να γίνουν …βασιλικότεροι του βασιλέως, αλλά επειδή έχουν ένα κοινό στόχο. Να αλλάξει επιτέλους αυτή η εικόνα του ποδοσφαίρου στη χώρα μας και να έχουν όλες οι ομάδες το δικαίωμα στην επιτυχία. Στο πλαίσιο των καλών σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί άλλωστε προγραμματίστηκε και το αυριανό φιλικό του Δικεφάλου με τους “πράσινους” στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχουν ήδη ηγετικό ρόλο σ’ αυτόν τον νέο πόλο που δημιουργείται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όσο περνάει ο καιρός τόσο θα αυξάνεται η δύναμή του.  Επίσης μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι στον ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν θετικά τη σκέψη του ισχυρού άνδρα της Ένωσης να προτείνει τον Γιώργο Καραγκούνη ως νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, ενώ και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ταχθεί υπέρ του συγκεκριμένου σεναρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X