Η απάντηση του Εργοτέλη στον Μελισσανίδη με ειρωνείες στην ΑΕΚ

Η απάντηση του Εργοτέλη στον Μελισσανίδη με ειρωνείες στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ergotelisΗ ΠΑΕ Εργοτέλης με επίσημη ανακοίνωση της προσπάθησε να πάρει θέση σε όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το ποιος κάνει κουμάντο στην κρητική ομάδα, δίχως ωστόσο να πείσει…

Αναλυτικά η απάντηση:

«Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σε όσα εκ των ερωτημάτων έθεσε και μας αφορούν, οφείλουμε να απαντήσουμε τα εξής:

1. Το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε ποσοστό 73,55% ανήκει στην οικογένεια του αείμνηστου Απόστολου Παπουτσάκη. Το πλήρες μετοχολόγιο της εταιρείας μας είναι γνωστό, κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από την ΕΕΑ.

2. Δεν υπάρχει καμία offshore ή άλλου είδους εταιρία, ή φυσικό πρόσωπο, που να χρηματοδοτεί την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Καλούμε τον κ. Μελισσανίδη ή οποιονδήποτε άλλον γνωρίζει κάτι διαφορετικό να το γνωστοποιήσει τόσο σε εμάς, όσο και στη φίλαθλη κοινή γνώμη. Τα βιβλία της εταιρείας μας είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

3. Από το καλοκαίρι του 2012, όταν απεβίωσε ο Απόστολος Παπουτσάκης, οι μόνες πηγές εσόδων της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα, οι χορηγίες, τα εισιτήρια και οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Είναι, άλλωστε, γνωστή και από καιρό δημοσιοποιημένη η έκκλησή μας προς κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή να συνεισφέρει στην επίπονη προσπάθειά μας για τη χρηματοδότηση της ομάδας. Όπως, επίσης, είναι γνωστό ότι μαχόμαστε καθημερινά για να κρατήσουμε την εταιρεία μας ζωντανή και να αποφύγουμε τον δρόμο που επέλεξε η ΠΑΕ ΑΕΚ πριν από ενάμιση χρόνο…»

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X