To φιλικό που δεν έγινε επί κατοχής

To φιλικό που δεν έγινε επί κατοχής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ1939ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ανακοίνωσαν πριν λίγη ώρα ότι το μεσημέρι (15.00) του Σαββάτου θα δώσουν μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο, εκμεταλλευόμενοι την αναβολή της αγωνιστικής των Εθνικών πρωταθλημάτων. Σίγουρα δεν συμβαίνει συχνά, οι δύο ομάδες να δίνουν φιλική αναμέτρηση. Στο παρελθόν πάντως και συγκεκριμένα την άνοιξη του 1942, οι δύο ομάδες είχαν προγραμματίσει να αγωνιστούν επί κατοχής, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Οι δύο ομάδες διοργάνωσαν φιλικό αγώνα για να ενισχύσουν με τα έσοδά τους νοσηλευόμενους του νοσοκομείου Σωτηρία. Οι Γερμανοί επενέβησαν ορίζοντας διαιτητή έναν Αυστριακό αξιωματικό, ενώ απαίτησαν μέρος των εσόδων. Οι αρχηγοί των ομάδων Κρητικός και Μαρόπουλος αποφάσισαν να μη γίνει ο αγώνας και οι φίλαθλοι, αφού συμφώνησαν, προχώρησαν σε επεισόδια αγανάκτησης απέναντι στους κατακτητές.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X