«Κόκκινο» ντεμαράζ πάνω στον Ζωγράφο

??????????????????????????????????????????????????Από την αρχή της εβδομάδας, στην ΑΕΚ ήταν ενήμεροι για τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκούνταν στον Χριστόφορο Ζωγράφο, ώστε στη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στον εισαγγελέα (ή τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε) να συμπεριλάβει τα ονόματα της Ενωσης και του Μελισσανίδη. Ως εκ θαύματος, θαρρείς και υπάρχει κάποιο μαγικό χαρτάκι που μοιράζει τις ίδιες πληροφορίες, ο φίλα προσκείμενος στον Ολυμπιακό Τύπος, εμφανίζει διαρροές της μήνυσης Ζωγράφου και καταδεικνύει την εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Γιατί γίνεται όλο το παιχνίδι με τον Ζωγράφο; Επειδή ουδείς πλέον μπορεί να πιστέψει όσα ψελλίζει κατά καιρούς ο Σαρρής. Πρόκειται για άτομο δίχως καμία έννοια αξιοπιστίας και άρα ό,τι και αν λέει δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρό. Ο Ζωγράφος βέβαια, φέρεται πως είπε ό,τι του τηλεφώνησε κάποιος που του…συστήθηκε ως Μελισσανίδης. Δηλαδή, πήρε κάποιος για να απειλήσει, αλλά πριν ξεκινήσει είπε να δώσει όνομα, επώνυμο, ενδεχομένως και αριθμό φορολογικού μητρώου.

Ιστορίες που δεν μπορούν να πιστέψουν ούτε τα μικρά παιδιά. Και η απειλή περί ανοίγματος των τηλεφωνικών επικοινωνιών, θα γυρίσει γρήγορα μπούμερανγκ. Αλλωστε, μην αποκλείσετε να το ζητήσει ο ίδιος ο Μελισσανίδης, καθώς δεν έχει τίποτε να κρύψει. Αλλά ξαφνικά έγιναν υπερευαίσθητοι και ήδη πέτυχαν να στρέψουν το πρόβλημα από τον Σπάθα και τους υπολοίπους σε μία υπόθεση που θέλουν να εμφανίσουν πως εμπλέκεται η ΑΕΚ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X