Φουλ επίθεση από τον «τίγρη»

melissanidis6-μελισσανιδηςΕπί μήνες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε επιλέξει την τακτική της συναίνεσης και των χαμηλών τόνων. Ήξερε πως η ΑΕΚ δεν ήταν ακόμα έτοιμη, πως είχε να ανέβει τον δικό της γολγοθά πριν διεκδικήσει όσα της ανήκουν. Ωστόσο, έπειτα από την κίνηση του Μαρινάκη να εκτοξεύσει λάσπη και σειρά βαριών κατηγοριών εις βάρος της Ενωσης και του ίδιου, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ αλλάζει τακτική. Από σήμερα, μέσω της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει, βγαίνει σε φουλ επίθεση.

Ο Μελισσανίδης θα δείξει με στοιχεία που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ποιοι είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα αναφερθεί με ακλόνητες αποδείξεις στα τελευταία ύποπτα περιστατικά: την…ενημέρωση που είχε ο Μαρινάκης από τον Σαρρή για ορισμούς και όσα συμβαίνουν στη Β’ Εθνική, οι επισκέψεις του Μαρινάκη στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Ζωγράφος και συνολικά η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ετσι και αλλιώς, η ΑΕΚ δεν έχει τίποτε να κρύψει στην ιστορία. Εχει σύμμαχο την αλήθεια και μόνο και δεν υπάρχει τίποτε να φοβηθεί ο Μελισσανίδης. Γι’ αυτό και θα προκαλέσει όποιον έχει να μιλήσει με στοιχεία και όχι με αστήρικτες καταγγελίες. Και σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του, είναι έτοιμος να δεχθεί κάθε έλεγχο ώστε να αποδειχθεί η καθαρότητα της Ενωσης στη διαδικασία.

Στις 12:00 το μεσημέρι, το enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταδώσει LIVE με εικόνα και ήχο μέσω WEB TV, όλη τη συνέντευξη τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μπείτε στο enwsi.gr και δείτε τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ να στέλνει το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X