Τα λέει όλα ο «τίγρης»

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis5-μελισσανιδηςΗ πρώτη πράξη διαδραματίστηκε την περασμένη Παρασκευή. Η απρόκλητη επίθεση που εξαπέλυσε εις βάρος της ΑΕΚ και του Δημήτρη Μελισσανίδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, δεν θα μπορούσε να μην απαντηθεί. Με ξεκάθαρο τρόπο, καθιστώντας σαφές πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να εκτοξεύει λάσπη προς το όνομα του και να πιάνει στο στόμα του την Ενωση, ο «τίγρης» απάντησε. Και σήμερα, θα υπάρξει το δεύτερο επεισόδιο.

Η παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου και η πρόθεση του να ξεκαθαρίσει αυτήν την υπόθεση, φέρνει τον Μελισσανίδη, αλλά και τους Μαρινάκη, Σαρρή στο γραφείο του. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ θα τα πει όλα. Με τη γλώσσα της αλήθειας, δίχως να έχει τίποτε που χρειάζεται να «μακιγιαριστεί», θα επιχειρήσει να αποκαταστήσει την αλήθεια και να στείλει κάθε…κατεργάρη στον πάγκο του.

Αυτός που πρέπει να βρει απαντήσεις και να αποδείξει όσα κατήγγειλε την περασμένη Παρασκευή, είναι ο Μαρινάκης. Ηδη, αρκετά από όσα υποστήριξε – όπως πως αναβλήθηκε η αγωνιστική έπειτα από πιέσεις της ΑΕΚ – έπεσαν ως χάρτινος πύργος λίγες μετά. Γι’ αυτό και η μαρτυρία του Σαρρή, έχει ενδιαφέρον. Δημοσίως ο Σαρρής αρνήθηκε τα πάντα, αλλά είναι γεγονός πως η αξιοπιστία δεν είναι το δυνατό του σημείο. Και εκεί φαίνεται πως θα κριθούν πολλά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X