Συνεχής επικοινωνία για να μην πέσει ο κόσμος στην ...παγίδα την Πάτρας

Original 21: "Καλή χρονιά ΑΕΚάρα, μην σταματάς δικέφαλε"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos aigio filathloiΜετά τα όσα αποφασίστηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Football League όλα δείχνουν ότι την Κυριακή θα γίνει κανονικά στην Πάτρα ο αγώνας της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή. Το enwsi.gr σας ενημέρωσε από χθες σχετικά με την έντονη ανησυχία που υπάρχει στις τάξεις των ανθρώπων του Δικεφάλου σχετικά με το ενδεχόμενο να προκληθεί ο κόσμος της ομάδας που θα βρεθεί στις εξέδρες, με σκοπό να γίνουν επεισόδια για να τιμωρηθεί η ΑΕΚ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήδη έχουν αρχίσει την επικοινωνία και τις συζητήσεις με συνδέσμους, θέλοντας να περάσουν σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας το μήνυμα ότι θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και να μην αντιδράσουν στην οποιαδήποτε πρόκληση δεχθούν, τόσο κατά τη μετάβασή τους στο γήπεδο, όσο και κατά τη διάρκεια, αλλά και το τέλος του αγώνα.

Το κλίμα είναι έτσι κι αλλιώς τεταμένο τις τελευταίες ημέρες και γι’ αυτό οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ επιθυμούν να αποφύγουν το οποιοδήποτε προσχεδιασμένο “απρόοπτο” στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η επικοινωνία των ανθρώπων της ομάδας με τους οργανωμένους οπαδούς αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, θέλοντας απ’ την πλευρά τους να ενημερώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για την …παγίδα της Κυριακής στην Πάτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X