Κονέ: «Είχα υπερβολική αντίδραση»

Κονέ: «Είχα υπερβολική αντίδραση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

koneΣε μία φάση του σημερινού φιλικού της Εθνικής με την Σερβία, ο Παναγιώτης Κονέ δέχθηκε αγκωνιά από αντίπαλο με αποτέλεσμα να ματώσει.

Ο Έλληνας διεθνής είχε άσχημη αντίδραση καθώς λίγο έλειψε να ρίξει μπουνιά στον Σέρβο, ενώ απώθησε και τον Μανιάτη που πήγε να τον ηρεμήσει. Μετά το τέλος του αγώνα ο Κονέ έδειξε μετανιωμένος για την αντίδραση του και τόνισε ότι έχει χτυπήσει.«Νιώθω ότι έχω ένα μικροκάταγμα στην μύτη. Πιστεύω ότι είχα μια υπερβολική αντίδραση αλλά ήταν προς τον αντίπαλο που κρίνω ότι με χτύπησε σκόπιμα. Ο διαιτητής έπρεπε να δείξει κόκκινη κάρτα. Η επίθεση προς εμένα ήταν σκόπιμη. Δεν έβλεπα μπροστά μου. Ο Γιάννης το κατάλαβε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Άκουσα κάποιες αντιδράσεις των φιλάθλων αλλά και εκείνοι κατάλαβαν σε τι κατάσταση ήμουν. Ο Γιάννης είναι έξυπνο παιδί και το κατάλαβε, ήρθε και μου ευχήθηκε περαστικά στα αποδυτήρια. Ο διαιτητής έπρεπε να δείξει κόκκινη και φυσικά ένα πέναλτι υπέρ του Λάζαρου στο πρώτο ημίχρονο» είπε αρχικά και συνέχισε «Κρατάμε στα θετικά τα εβδομήντα λεπτά σε έναν μέτριο αγωνιστικό χώρο, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Σταθήκαμε καλά. Θα σταθώ σε μία φράση που μας είπε ο κ. Τσάνας. «Όποιος παίκτης και να έρθει θα πρέπει οι παίκτες να καταλάβουμε ότι μένουν έξι παιχνίδια, με την φιλοσοφία που είχε αυτή η ομάδα θα νικήσει και τα έξι. Στην πρώτη μας συγκέντρωση τον Μάρτιο πρέπει να σκεφτούμε τι να κάνουμε. Έχουμε ένα 5% και αυτό πρέπει να διεκδικήσουμε. Αν πάρουμε και τα έξι παιχνίδια θα έχουμε ελπίδες να πάμε στην Γαλλία».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X