Χαριστική βολή στο βόλεϊ της ΑΕΚ, τα χρέη την... πνίγουν και οι ξένοι φεύγουν λόγω τιμωρίας

Οι ευχές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για το 2014
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

erasitecniki aek simaΤο ανδρικό τμήμα βόλεϊ με μία νίκη στην Volleyleague βρίσκεται στην «μάχη» της παραμονής, ενώ το γυναικείο στην Α1 χωρίς ξένες παλεύει να σταθεί αξιοπρεπώς.

Ωστόσο, σήμερα έφτασαν στην ΑΕΚ δύο… χτυπήματα που σίγουρα δεν αποτελούν τιμή για τον σύλλογο που δεν έχει τους πόρους να σταθεί αξιοπρεπώς στο χώρο του βόλεϊ.

Με απόφαση που εξέδωσε η νεοσύστατη Επιτροπή Μεταγραφών της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (CEV) και αναμένεται να κοινοποιήσει στην ΕΟΠΕ μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 2014 η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ θα πρέπει να καταβάλει στη Σόνια Μποροβίντσεκ το ποσό των 33.350 Ευρώ συν 800 Ευρώ παράβολο και μεταφραστικά έξοδα για μη πληρωτέο συμβόλαιο προς την Τσέχα αθλήτρια. Επίσης το ποσό έχει τόκο 5% από 3 Οκτωβρίου 2013 ανεβάζοντας την οφειλή πάνω από τα 35.000 Ευρώ.

Η οφειλή δεν είναι άγνωστη στο γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ. Αυτό που είναι καινούργιο είναι πως η απόφαση της CEV για αποκλεισμό μεταγραφών και ακύρωση συμβολαίων ξένων παικτών αφορά και την ανδρική ομάδα. Μάλιστα όπως αναφέρει η CEV η σχετική απόφαση θα κοινοποιηθεί και προς την Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIVB) για να πράξει τα δέοντα, δηλαδή, ακύρωση των συμβολαίων των ξένων κι αυτό θα συνεπάγεται με τη χαριστική βολή και για τις δύο ομάδες.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X