Ο Ανατολιωτάκης πρόεδρος και η Ερασιτεχνική επιστρέφει στη Δεκελείας

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anatoliotakisΘέμα χρόνου είναι πλέον η επιστροφή του Ανδρέα Ανατολιωτάκη στον προεδρικό θώκο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στη θέση του Αλέξη Αλεξίου. Τις επόμενες μέρες μάλιστα αναμένεται να γίνει συνεδρίαση του Δ.Σ της “μάνας ΑΕΚ” με το συγκεκριμένο θέμα συζήτησης, στην οποία αναμένεται να γίνει και τυπικά η αλλαγή στην προεδρία.

Χθες κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή “Δίκη” στον ΣΚΑΪ, το αποκάλυψε ο ίδιος o κ. Ανατολιωτάκης, δεχόμενος τα συγχαρητήρια των υπολοίπων παρευρισκομένων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr, μια από τις πρώτες κινήσεις του Ανδρέα Ανατολιωτάκη είναι να προσεγγίσει τους εργαζόμενους της ερασιτεχνικής ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση και να λειτουργήσει ξανά ο σύλλογος όπως πριν. Επίσης σκοπός του είναι να επαναφέρει τα γραφεία της Ερασιτεχνικής επί της Δεκελείας, εκεί δηλαδή που στεγάζονταν μέχρι πριν λίγους μήνες.

Εννοείται ότι η επιστροφή του Ανδρέα Ανατολιωτάκη στον προεδρικό θώκο έχει την έγκριση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ευάγγελο Ασλανίδη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X