«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis5-μελισσανιδηςΑύριο το μεσημέρι φαίνεται πως θα υπάρξει το επόμενο επεισόδιο στην υπόθεση που ξεκίνησε από την Παρασκευή, με αφορμή την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο. Το μεσημέρι της Τετάρτης έχουν κληθεί από τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιώργος Σαρρής, ενώ θα ακολουθήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο Μαρινάκης καλείται να αποδείξει όσα κατηγόρησε την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, ενώ ο Σαρρής να ανοίξει τα χαρτιά του καθώς είναι στους πρωταγωνιστές (όπως και ο Ζωγράφος) της υπόθεσης.

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Η ΑΕΚ δεν έχει τίποτε να φοβηθεί σε αυτήν την υπόθεση. Οσοι ξαφνικά εμφανίζονται υπερευαίσθητοι με την υπόθεση, δείχνοντας πως υπάρχει και πίσω σκέψη στο μυαλό τους, θα πρέπει να ανησυχούν», τόνισε προς το enwsi.gr υψηλόβαθμο στέλεχος της ΑΕΚ. Λόγια που αποτυπώνουν ξεκάθαρα, πως στην Ενωση δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν. Αντίθετα, εκείνοι που αγχώνονται είναι αυτοί που έχουν συμφέροντα στην υπόθεση και ξαφνικά έγιναν υπερευαίσθητοι, έχοντας προφανώς άλλα πράγματα στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

Ο Μελισσανίδης ήταν ήρεμος και απόλυτα σίγουρος σε όλες τις συνομιλίες με στενούς συνεργάτες του. Είναι αποφασισμένος να φτάσει στο τέρμα και να σπάσει το απόστημα που δεσμεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ηδη, από τη δημόσια τοποθέτηση του την περασμένη Παρασκευή, έχει προαναγγείλει την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες. Και θα τραβήξει την υπόθεση μέχρι εκεί που θα υπάρξει πραγματική λύση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X