Κετσπάγια: "Με ενδιαφέρει η Εθνική Ελλάδας"

Κετσπάγια στο enwsi.gr: «Ο κόσμος εκτίμησε ότι παίζαμε ωραίο ποδόσφαιρο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ketspagia Τιμούρ Κετσπάγια ΑΕΚΗ εικόνα της Εθνικής ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε ήταν αποκαρδιωτική. Μετά την αποπομπή του Κλαούντιο Ρανιέρι, πολλά είναι τα ονόματα που έχουν προστεθεί στη λίστα των υποψηφίων προπονητών της Εθνικής μας ομάδας. Ένας από αυτούς είναι και ο Τιμούρ Κετσπάγια που μίλησε στο contra.gr, αποκαλύπτοντας πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική να προπονήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ο Γεωργιανός τεχνικός, βρίσκεται στη δεύτερη πατρίδα του, την Κύπρο, αναζητώντας πρώτα απ’ όλα την ηρεμία του και εν συνεχεία την επόμενη επαγγελματική στέγη του.

«Ηρθα μόλις σήμερα στην Κύπρο. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ΕΠΟ, οπότε ότι και αν πούμε θα είναι στη σφαίρα της θεωρίας” μας είπε αρχικά ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και της Ανόρθωσης».

Για το αν τον ενδιαφέρει η προοπτική της δουλειάς στην Εθνική ομάδα;

«Φυσικά και θα ενδιέφερε. Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες και έχει μεγάλη ποιότητα. Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει είναι δύσκολη, από βαθμολογικής άποψης, αλλά αυτό μπορεί να διορθωθεί. Θα χρειαστεί δουλειά βέβαια αλλά η βάση που υπάρχει αλλά και η παράδοση θα βοηθήσουν. Θα συμφωνήσω επίσης με την άποψη ότι στην παρούσα φάση η Εθνική ομάδα της Ελλάδας χρειάζεται προπονητή γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, που μιλάει τη γλώσσα και μπορεί να είναι κοντά στους παίκτες. Να σας επαναλάβω όμως ότι εγώ δεν έχω μιλήσει με κανέναν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X