MVP της 4ης αγωνιστικής ο Πανταλέων

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

payan volley andresΣτον αγώνα με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volley league ανδρών, ο Σωτήρης Πανταλέων, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, κατάφερε να βγει για 5η φορά στην καριέρα του MVP. Ο 34χρονος αρχηγός του Παναθηναϊκού έβαλε δύσκολα στους παίκτες της Ένωσης πετυχαίνοντας 5 πετυχημένα μπλοκ, τα οποία καθόρισαν σημαντικά τον αγώνα. Συγκεκριμένα ο Σωτήρης Πανταλέων πέτυχε 12 πόντους (6/11 τελειωμένες επιθέσεις, 5 τελειωμένα μπλοκ και 1 άσσο).

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ, δήλωσε: “Μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγώνα με την ΑΕΚ. Καταφέραμε να εκμεταλευτούμε τα προβλήματα του αντιπάλου μας. Στο 3ο σετ ενώ είχαμε ευκαιρία να κάνουμε το 3-0 κάναμε κοιλιά αλλά επανήλθαμε δυνατά και μάλιστα νικήσαμε δίκαια με επιβλητική εμφάνιση. Αυτό το δείγμα της επαναφοράς δείχνει σωστή νοοτροπία σωστή. Δείχνουμε πως αποκτούμε πάλι το χαρακτήρα νικητή και την προσωπικότητα που πρέπει να έχει στο γήπεδο μία ομάδα με τη δυναμική και την ιστορία του Παναθηναϊκού”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X