Superleague: Το χειρότερο πρωτάθλημα του κόσμου"

Superleague: Το χειρότερο πρωτάθλημα του κόσμου"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pinakas daily mailΑποτελέσματα που δείχνουν την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου, δημοσιοποεί η  εφημερδία “Daily mail”. Μετά από έρευνα που έκανε το συγκεκριμένο αγγλικό μέσο, κατατάσσει το ελληνικό πρωτάθλημα στην τελευταία θέση μέσα από 34 λίγκες.

Η “Daily Mail” προσπάθησε να δώσει απάντηση στο ερώτημα “ποιο είναι το καλύτερο και ποιο το χειρότερο πρωτάθλημα του κόσμου”.

Τα αποτελέσματα για τη χώρα μας:

Η Super League κατέλαβε την 34η θέση από τις 34 κατηγορίες, με το πρωτάθλημα της να χαρακτηρίζεται ως ένα από τα χειρότερα του κόσμου, ακόμη πιο κάτω κι από της Νιγηρίας ή της Αλγερίας!

Η μελέτη έγινε στις 34 μεγάλες κατηγορίες (με εξαίρεση την Championship) από διάφορες χώρες του κόσμου, από την Αγλλία και την Αυστραλία, ως την Ιαπωνία  και τη Βραζιλία. Για να βγει το τελικό αποτέλεσμα προσμετρήθηκαν τα έσοδα και οι μισθοί κάθε πρωταθλήματος, οι τιμές των εισιτηρίων, η προσέλευση του κόσμου, τα νέα ταλέντα που “βγάζει” κάθε χώρα, οι προπονητές, τα τρόπαια, η ανταγωνιστικότητα και η προσφορά σε εθνικό επίπεδο.

Το ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται πλέον στον πάτο του κόσμου και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαίρου μας είναι οι μοναδικοί που δεν το βλέπουν.

Η Premier League πάντως αναδείχθηκε ως το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου με πολύ μικρή διαφορά από τη δεύτερη Bundesliga.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X