Ο "Μίλο" είδε τον Ντινέϊ να σκοράρει και τον Κάσερες να παίζει 90λεπτo (VIDEO)

Ο "Μίλο" είδε τον Ντινέϊ να σκοράρει και τον Κάσερες να παίζει 90λεπτo (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dineiΤο enwsi.gr σας αποκάλυψε το πρωί για τις λεπτομέρειες της παραμονής του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην Βραζιλία, αλλά και το παιχνίδι που παρακολούθησε χθες το βράδυ. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είδε από κοντά την αναμέτρηση της Σαπεκοένσε με την Βιτόρια Μπαϊα και είδε δύο από τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας να συμμετέχουν στην αναμέτρηση.

Πρόκειται για τον 26χρονο Παραγουανό αμυντικό μέσο, Λουίς Κάσερες, που αγωνίστηκε σε όλο το χθεσινό παιχνίδι, σε ρόλο κόφτη. Στο 4-3-1-2 της Βιτόρια, ο Κάσερες ήταν αυτός που έπαιρνε την πρώτη πάσα από τα στόπερ. Ο Κάσερες μένει ελεύθερος στα τέλη του χρόνου.

Ο δεύτερος ήταν και ο παίκτης που έκρινε την αναμέτρηση. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος σέντερ φορ σκόραρε από θέση βολής στο 81ο λεπτό και έδωσε τη νίκη στην Βιτόρια με 1-0. Μάλιστα όπως θα δείτε στο video, ο Ντινέι παίζει το ένα-δύο μέσα στην περιοχή και δεν αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μάλιστα ο Ντινέι μετά το γκολ που σημείωσε, αντικαταστάθηκε, έχοντας όμως κάνει καλά την δουλειά του.

[youtube id=”4XZtr8-AcPQ” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X