Ρουμελιώτης στο enwsi.gr : "Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα φέτος"

Ρουμελιώτης: «Στόχος της ΑΕΚ η παραμονή στην Α1»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliwtis Ρουμελιώτης ΑΕΚΙκανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα φάνηκε ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης, μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής της Ένωσης μίλησε στο enwsi.gr, για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τους “πράσινους” στην Κυψέλλη. Ξεκαθάρισε πως η ομάδα του αγωνίστηκε μαχητικά σε μία “καυτή” έδρα, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η ΑΕΚ μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα φέτος.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης: “Η ομάδα έδειξε μαχητικό πρόσωπο σε ένα δύσκολο γήπεδο και μία “καυτή” έδρα. Εγώ σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως από την προσπάθεια μένω ευχαριστημένος. Σίγουρα δεν μένω ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα γιατί πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Ήμασταν κοντά στα δύο σετ. Σε κάποιες λεπτομέρειες, εκεί δεν είχαμε το καθαρό μυαλό που χρειαζόταν, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι καλύτερο. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, οι στόχοι των δύο ομάδων είναι διαφορετικοί, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα φέτος”.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΙΤΣΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X