Δίψα για νίκη η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟ (20.00, LIVE WEB RADIO, enwsi.gr)

Σούπερ ΑΕΚ στην πρεμιέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley andres omadaΜε τον Βαλεντίν Μπουρκόφσκι και μεγάλη δίψα για τη νίκη, θα αγωνιστεί απόψε η «ΑΕΚ της Καρδιάς» απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είναι η πρώτη φορά που οι κιτρινόμαυροι θα έχουν και τους τέσσερις ξένους στην αποστολή ενός επίσημου αγώνα, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο από τα προηγούμενα παιχνίδια τους.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στις αναμετρήσεις με Κηφισιά στη Γλυφάδα και Ολυμπιακό στο Ρέντη και θέλει σήμερα να σημειώσει την πρώτη εντός έδρας νίκη της.

Για τον Ελγκέτα το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Πέτρογλου, ο οποίος θα λείψει ακόμα αρκετό καιρό. Είναι ένα ζήτημα με το οποίο ο προπονητής έχει μάθει να ζει το τελευταίο διάστημα.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από ήττα στο πρωτάθλημα, από την Κηφισιά, ενώ πρόβλημα παρουσιάστηκε με τον Θανάση Πρωτοψάλτη που όλη την εβδομάδα έμεινε εκτός προπονήσεων, λόγω θλάσης στα πλευρά.

Η ΑΕΚ καλείται μεταξύ άλλων να «ξορκίσει» και την προϊστορία των αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό. Από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων έχουν γίνει 18 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες με 14-4.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X