Θέμα παγκοσμίως η ΑΕΚ, ο κόσμος της στη Νέα Φιλαδέλφεια και το enwsi.gr

Θέμα παγκοσμίως η ΑΕΚ, ο κόσμος της στη Νέα Φιλαδέλφεια και το enwsi.gr
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley kosmos gynaikesΌλα όσα έγιναν την περασμένη Τετάρτη στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ζοκ Μπιμάλ και το γεμάτο γήπεδο, έφτασαν σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του βόλεϊ παγκοσμίως.

Τόσο που έγινε θέμα και στο γνωστό site για θέματα βόλεϊ worldofvolley» που φιλοξένησε αφιέρωμα στην παρουσία των Ενωσιτών με τίτλο «Ο κόσμος της ΑΕΚ το έκανε να μοιάζει με Τσάμπιονς Λιγκ».

Το δημοσίευμα το οποίο συνοδευόταν και με πολλά video του enwsi.gr από τον κόσμο στη Νέα Φιλαδέλφεια από τον αγώνα της ΑΕΚ ανέφερε χαρακτηριστικά «Η ΑΕΚ αγωνίζεται φέτος στο Τσάλεντζ Καπ, όμως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι σαν η ομάδα να συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι οπαδοί της ΑΕΚ γέμισαν το γήπεδο απέναντι στην Ζοκ Μπιμάλ και οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη. Πάρτε μια ιδέα από την ατμόσφαιρα στην Αθήνα».

Δείτε το αφιέρωμα ΕΔΩ

TAΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X