Οι "μάγκες" κόντρα στον Φοίβο με στόχο τη διατήρηση του αήττητου σερί (18.00 LIVE)

ΦΩΤΟ από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek paok handballΕίναι αλήθεια ότι η χρονιά για το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ ξεκίνησε με μεγάλη επιφύλαξη για το τι μπορούσε κανείς να περιμένει από την ομάδα. Ωστόσο μετά απο έξι αγώνες, οι κιτρινόμαυροι δείχνουν πραγματικά μεγάλη θέληση και παλεύουν όλα τα παιχνίδια. Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Εκεί όπου οι “μάγκες” ισοφαρίστηκαν σε νεκρό χρόνο, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας. Αν δεν υπήρχε η μοναδική ήττα από την Αναγέννηση, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θα μιλούσαμε για μια εντυπωσιακή άηττητη πορεία. Απο εκείνο το ματς και μετά η ΑΕΚ δεν έχει ηττηθεί και ευελπιστεί σήμερα να διατηρήσει το αήττητο των πέντε αγώνων που έχει “κτίσει”.

Ο Γιάννης Αρβανίτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες και τραυματισμούς παικτών. Και ζήτησε απο τους παίκτες του μεγαλύτερη αμυντική προσήλωση σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Δράμα, την προηγούμενη Τετάρτη.

Ο Φοίβος μπορεί να μην τρομάζει τους κιτρινόμαυρους, ωστόσο δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, ότι προέρχεται απο εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X