Ελγκέτα: "Χρωστάμε κάτι στον κόσμο μας"

Είχε σούπερ Παγιάν, αλλά δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ και έχασε με 3-1 σετ από τον ΟΣΦΠ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÅÊ (VOLLEYLEAGUE 2014-2015)Νέα αρχή επιθυμούν να κάνουν στην ΑΕΚ, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το ματς θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ (20.00) στην Γλυφάδα και οι κιτρινόμαυροι θέλουν να φτάσουν στη νίκη. Ο Χόρχε Ελγκέτα μίλησε για το αυριανό ματς τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα χρωστάει ένα καλό ματς στον κόσμο.

«Η λέξη ντέρμπι λέει πολλά και από μόνη της… Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε τη νίκη για να επανέλθουμε στο σωστό δρόμο ύστερα από δύο… στροβοτιμονιές. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στο ματς με τον Ολυμπιακό και με την εμφάνισή της απάλυνε τις εντυπώσεις από την εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά. Βελτιώνεται σιγά σιγά και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και την Κυριακή. Παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στους οπαδούς μας στους οποίους χρωστάμε κάτι από το προηγούμενο ματς. Η συμμετοχή του Μπουρκόφσκι είναι ένα μεγάλο συν. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη με όλες ματς τις δυνάμεις», είπε ο Ελγκέτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X