Μέχρι το βράδυ εισιτήρια για τη "Βασίλισσα"

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos basket oakaΑνακοίνωση με την οποία γνωστοποεί στους φιλάθλους της τις ώρες προπώλησης των εισιτηρίων για το αυριανό ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας, εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο κόσμος που θα βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο και θέλει να αγοράσει απο σήμερα το εισιτήριο του, καλείται να το πράξει μέχρι το βράδυ στις οκτώ, απο τα γραφεία της Ερασιτεχνικής.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων της αναμέτρησης της «Βασίλισσας» με τον Απόλλωνα Πάτρας, που θα γίνει αύριο Κυριακή (16/11, 15:00), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, για την 6η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πάτρας, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014, στις 15:00, στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και εσύ πρέπει να είσαι εκεί.

Η «Ένωση» σε χρειάζεται, θέλει την δυναμική στήριξη του κόσμου της και γι’ αυτό τον λόγο οι τιμές για τα απλά εισιτήρια του γηπέδου κοστίζουν 5, 10, 15 και 30 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X