Κουστένης: "Με οδηγό την άμυνα"

Κουστένης: "Σεβόμαστε, αλλά δε φοβόμαστε την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

koustenis paneleusiniakosΗ άμυνα θα είναι το κύριο συστατικό της επιτυχίας του Πανελευσινιακού, όπως τόνισε ο Δημήτρης Κουστένης ενόψει της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα. Ο Πανελευσινιακός πλέον “ανεβασμένος” ύστερα από την νίκη επί της ΑΕΚ καλείται να δείξει παρόμοιο πρόσωπο με αυτό που είχε στον αγώνα κόντρα στην Ένωση, όπως πρόσθεσε και ο αθλητής της ομάδας από την Ελευσίνα, Νίκος Καλλές.

Αναλυτικά, όσα είπε ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Δημήτρης Κουστένης: 

Για την σημασία του αγώνα: «Το παιχνίδι αυτό αποκτά μεγάλη βαθμολογική σημασία γιατί αν καταφέρουμε και πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας απέναντι σε μια ομάδα η οποία πάνω κάτω είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς, θα μας δώσει ψυχολογική ανάσα και ανάταση για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το κλειδί της αναμέτρησης: «Το κλειδί κατά την γνώμη μου σε αυτό το παιχνίδι θα είναι ο ρυθμός. Είναι μια ομάδα που στην έδρα της αρέσκεται να βρίσκει ρυθμό κυρίως μέσα από τους περιφερειακούς παίκτες που διαθέτει. Όποια ομάδα καταφέρει να επιβάλλει το στυλ παιχνιδιού που συνηθίζει να παίζει θα έχει και τον πρώτο λόγο». 

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ένα από τα δυνατά σημεία του αντιπάλου είναι η έδρα του γιατί τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που βρίσκει πολύ καλό ρυθμό στο γήπεδο της, σκοράρει και πηγαίνει σε υψηλά σκορ όπως το έδειξε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά και στο παιχνίδι με τον Κόροιβο. Γενικά η έδρα και το γρήγορο παιχνίδι που αρέσκεται να παίζει η ομάδα των Τρικάλων είναι δύο από τα στοιχεία που τους δίνουν την ευκαιρία να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να φτάνουν στη νίκη».

Για το που θα στηριχθεί ο Πανελευσινιακός: «Εμείς θα προσπαθήσουμε και σε αυτό το παιχνίδι να στηριχθούμε στην άμυνα μας, πόσο μάλλον όταν παίζεις εκτός έδρας που επιβάλλεται να παίζεις άμυνα και σε μία ομάδα που είναι στην έδρα της πολύ δυνατή κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Ξεκινώντας από την άμυνα θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε και την επίθεση μας και να βρούμε τα όποια δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου και να χτυπήσουμε πάνω σε αυτά. Η άμυνα θα είναι ένα από τα κλειδιά για εμάς για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα». 

Οι δηλώσεις του Νίκου Καλλέ:
Για την σημασία του αγώνα: «Δεν έχει σημασία με ποίον παίζουμε γιατί για εμάς ο στόχος είναι να μην διακρίνουμε τους αντιπάλους για να μπορούμε να παίρνουμε αυτό που θέλουμε από το κάθε παιχνίδι».

Για το κλειδί της αναμέτρησης: «Να εκμεταλλευτούμε τα μεγάλα πλεονεκτήματα που μας έχει δώσει στην ψυχολογία μας η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ και να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Η έδρα και η φιλοσοφία που έχει περάσει εδώ και δύο χρόνια ο ίδιος προπονητής και οι ξένοι παίκτες που διαθέτουν και έχουν την ευχέρεια να τρέξουν στο transition».

Για το που θα στηριχθεί ο Πανελευσινιακός: «Τα πλεονεκτήματά μας νομίζω είναι ξεκάθαρα και στους ψηλούς αλλά και στην περιφέρεια. Εμείς δεν θα αλλάξουμε πολλά στην τακτική μας και θα προετοιμαστούμε όπως σε όλα τα παιχνίδια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X