Κόντρα στον Φοίβο για να διευρύνει το αήττητο η ΑΕΚ

Στο κλειστό του Κορωπίου το ΑΕΚ-Φίλιππος Βέροιας την προσεχή Τετάρτη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek handballΝα διευρύνει το αήττητο σερί της θέλει η ΑΕΚ απέναντι στον Φοίβο στον αγώνα για την 7η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ. Η Ένωση ύστερα από το «στραβοπάτημα» της πρεμιέρας μετρά πέντε σερί αναμετρήσεις αήττητη με μόλις μία ισοπαλία στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στόχος του μαχητικού Φοίβου είναι να χαλάσει τα σχέδια των «κιτρινόμαυρων» αφού υποδέχονται την ΑΕΚ με την ψυχολογική ανάταση που διακατέχει τον νικητή, υστέρα από το σπουδαίο διπλό που πέτυχε κόντρα στον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

«Σίγουρα ήταν μεγάλη η νίκη μας στο Λουτράκι. Μετά από καιρό χρειαζόμασταν μία καλή εμφάνιση και μία νίκη τέτοιου επιπέδου. Όσον αφορά τον αγώνα με την ΑΕΚ, θεωρούσαμε από την αρχή ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει, παρά τις απώλειες της. Έχει τον καλύτερο τερματοφύλακα της Α1 Ανδρών. Εμείς πρέπει να επιστρατεύσουμε όλες μας τις δυνάμεις για αυτό το ματς. Πιστεύω ότι θα είμαστε πλήρεις. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά έχουμε μεγάλο κίνητρο. Η ομάδα δομήθηκε με σκοπό να βρίσκεται μέσα στα πλέι οφ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X